Gebeurtenissen.com

Jouw kans om miljonair te worden is… ?
Door Marianne van Buitenen

Er is nogal wat te doen over rijke mensen de laatste tijd. De kreet: ‘Rijken worden steeds rijker, armen steeds armer’, vliegt ons regelmatig om de oren. Er is een tendens om al de vermogende mensen op één hoop te gooien en ze vervolgens het koosnaampje ‘graaiers’ te geven. Maar natuurlijk is niet ieder welvarend mens direct een miljonair en is niet iedere miljonair een graaier.  

Hoewel rijke mensen in deze moeilijke tijden vrij snel met de nodige argwaan worden bekeken, is dat toch echt niet altijd terecht. Want er zijn wel degelijk keihard werkende mensen die hun zeer goed belegde boterham in alle eerlijkheid verdienen, goede werkgevers zijn en niemand uitbuiten of bedriegen.
Tot voor kort werden deze mensen vaak bewonderd voor hun doorzettingsvermogen, creativiteit, energie en nimmer aflatende werklust. De laatste tijd echter valt dat stukje bewondering steeds vaker weg en worden ook zij, hoe onterecht dat dan soms ook is ook, met de nodige argwaan bekeken.

Gigantisch rijk
Het is in deze tijd blijkbaar erg verleidelijk om al de kapitaalkrachtigen over één kam te scheren. Eigenlijk is dat ’n beetje vreemd, want wanneer je iemand vraagt of hij/zij zelf gigantisch rijk zou willen zijn, zegt bijna niemand uit volle overtuiging: 'Néé'!
Sterker nog, we doen over het algemeen met z’n allen toch aardig wat moeite om dezelfde status te bereiken. Veel mensen door keihard te werken, sommigen door pogingen om het ‘gat in de markt’ te vinden, uitvinders door slimme uitvindingen te doen en weer anderen door… aan loterijen en dergelijke mee te doen!

De moeite waard?!
Ook in moeilijke tijden hebben kansspelen een grote aantrekkingskracht heel veel mensen. Er worden gigantische hoeveelheden loten verkocht.  Men doet mee aan de postcodeloterij, vult lottoformulieren in, koopt Staatsloten, krast krasloten open, en…
Kortom, iedereen hoopt de hoofdprijs te winnen.
Maar, hoeveel kans heb je eigenlijk om bij zo’n kansspel in de grote geldprijzen te vallen? Is het feitelijk de moeite wel waard om geld uit te geven aan loterijen?

December 2013

Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe groot je kansen daadwerkelijk zijn…

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Henk B. | Antwoord 06.06.2014 05.06

Geinig filmpje!

John | Antwoord 18.02.2014 03.00

Leuk artikel, met hilarisch filmpje!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.05 | 01:23

Uiteraard teken ik!

...
30.04 | 12:17

Het is ongelooflijk triest dat men bewust de wereld naar de knoppen helpt. Hoe moeten ze dat verantwoorden naar kinderen en kleinkinderen.

...
30.04 | 12:10

Ik stem niet omdat ik aan niemand de macht geef om over mij te regeren op de manier zoals ze doen.

...
28.03 | 11:20

Nadat ik(70+) mijn eigen gemaakte wietolie (onder de tong 3-5 druppels per nacht) ging gebruiken zijn mijn wratten onder mijn oksels allemaal verdwenen. Hoera!

...
Je vindt deze pagina leuk