Gebeurtenissen.com

‘2050’ – De milieuvriendelijke toekomst

Stel je eens voor hoe onze toekomst eruit zou kunnen zien; wanneer de natuur rechten kreeg, de bio-industrie werd afgeschaft en cannabis/hennep volledig gelegaliseerd werd.

Ik heb een tijdje lopen piekeren, over hoe ik anderen kon laten meeleven in het gevoel dat er een natuur, milieu- en diervriendelijke toekomst voor ons ligt. Herstel, voor ons zóu kunnen liggen kan ik beter zeggen. Want het zou zomaar kunnen gebeuren, dat de noodzaak van schone natuur en een mens- en diervriendelijke toekomst tot veel meer mensen doordringt dan nu het geval is.

De herontdekking van de natuur
Daarom wilde ik met een boek aandacht trekken voor een milieu- en diervriendelijke toekomst. Maar boeken die uitsluitend over deze onderwerpen gaan, trekken voornamelijk belangstelling van mensen die er sowieso al in geïnteresseerd zijn. Dat schiet dus niet echt op! Ik wilde namelijk ook mensen bereiken, die zich wellicht niet of nauwelijks realiseren hoe onze toekomst eruit zóu kunnen zien, wanneer er een maatschappij is ontstaan waarin de natuur is ‘herontdekt’ en zelfs rechten heeft gekregen.

‘2050’
Daarom heb ik besloten ‘2050’ te schrijven. Een boek dat zich afspeelt in zo’n milieu- en diervriendelijk toekomst. Het is een verhaal geworden waarin drie vrouwen: Rita (oma) 99 jaar, Marja (moeder) 65 jaar en Jolanda (dochter) 24 jaar de hoofdrol spelen.

Bekijk voor een eerste indruk van het verhaal de onderstaande boektrailer…
Januari 2015

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Esther | Antwoord 04.01.2015 02.39

Geweldige boektrailer! Het lijkt mij ook een heel interessant boek.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.05 | 01:23

Uiteraard teken ik!

...
30.04 | 12:17

Het is ongelooflijk triest dat men bewust de wereld naar de knoppen helpt. Hoe moeten ze dat verantwoorden naar kinderen en kleinkinderen.

...
30.04 | 12:10

Ik stem niet omdat ik aan niemand de macht geef om over mij te regeren op de manier zoals ze doen.

...
28.03 | 11:20

Nadat ik(70+) mijn eigen gemaakte wietolie (onder de tong 3-5 druppels per nacht) ging gebruiken zijn mijn wratten onder mijn oksels allemaal verdwenen. Hoera!

...
Je vindt deze pagina leuk