Gebeurtenissen.com

'Mijn naam was Sylvia'
-- een spirituele thriller --
Door Marianne van Buitenen 

Wanneer de zesentwintigjarige Sylvia plotseling uit het leven wordt gerukt, heeft zij daar in eerste instantie geen erg in. Ze is in verwarring en denkt midden in een lucide droom terecht te zijn gekomen. De onthutsende waarheid laat zich echter niet lang verdringen. Zodra Sylvia zich realiseert dat ze niet meer in leven is, gaat zij op zoek naar haar lichaam. Maar kan het niet vinden…

PROLOOG
Doodgaan zonder het zelf in de gaten te hebben. Het is op z’n zachtst gezegd een bizarre belevenis te noemen. Toen het mij overkwam raakte ik merkwaardig genoeg niet onmiddellijk in paniek. Tot mijn eigen verbazing overviel mij allereerst een gevoel van herkenning. Het was alsof ik midden in een lucide droom zat, mij realiseerde dat ik sliep en vervolgens eenvoudigweg verder droomde. De schokkende waarheid drong dus bepaald niet meteen tot me door. Tijdens mijn leven had ik al enige ervaring gekregen met lucide dromen, daardoor maakte ik mij in eerste instantie niet eens ongerust.
Ondanks dat, begon zich toch tamelijk snel een onheilspellend gevoel aan mij op te dringen. Eén van de voor mij meest kenmerkende eigenschappen van lucide dromen was dat ik ze maar heel kort kon vasthouden. Deze droom duurde echter allesbehalve kort, hij duurde lang. Onrustbarend lang zelfs, veel langer dan ik ooit had meegemaakt. Terwijl mijn verwarring toenam, kon ik de gedachte die ik uit alle macht probeerde te onderdrukken niet langer negeren. Zodra mijn weerstand tegen het zichzelf steeds sterker opdringende gevoel afnam, overviel de gedachte mij in volle hevigheid; was ik misschien niet gewoon… dood!

Reacties op het boek

“Een thrillerrelaas met een Ghost-achtig tintje”, zegt columniste en auteur Yvonne van der Wal in haar recensie over het boek.

Communicatiemanager en recensente Hanneke Tinor-Centi: “‘Mijn naam was Sylvia’ is een meeslepend, intrigerend en volkomen uniek boek”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De onderstaande boektrailer van ‘Mijn naam was Sylvia’
geeft een mooie en duidelijke indruk van de sfeer
waarin het verhaal zich afspeelt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het boek is te bestellen bij iedere boekwinkel en vele online shops zoals (onder andere): AKO, Bruna, ECI, Managementboek.nl en bol.com

Auteur: Marianne van Buitenen
Aantal pagina's: 183
ISBN nummer: 9789463183543
Prijs: € 15,95

juni 2016

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.05 | 01:23

Uiteraard teken ik!

...
30.04 | 12:17

Het is ongelooflijk triest dat men bewust de wereld naar de knoppen helpt. Hoe moeten ze dat verantwoorden naar kinderen en kleinkinderen.

...
30.04 | 12:10

Ik stem niet omdat ik aan niemand de macht geef om over mij te regeren op de manier zoals ze doen.

...
28.03 | 11:20

Nadat ik(70+) mijn eigen gemaakte wietolie (onder de tong 3-5 druppels per nacht) ging gebruiken zijn mijn wratten onder mijn oksels allemaal verdwenen. Hoera!

...
Je vindt deze pagina leuk